.. a freakin' awesome tattoo!

Insight Ink - Tattoo shop - Steph

Realisme is mijn kracht!

Insight Ink, een bijzondere Tattoo Shop waar je, vanaf een knusse koffie/broodjesbar, de mooiste kunstwerken tot ontwikkeling ziet komen, onder het genot van een heerlijke kop koffie en vers gebak!

Step(han) Kunenborg
Tattoo artiest

Steph heeft er geen moeite mee tijdens zijn werk op zijn vingers gekeken te worden. Hij is altijd al aan het tekenen geweest en rolde op 19 jarige leeftijd het professionele airbrush circuit in.

Schilderijen, lederen jasjes, motoren of vrachtwagens niets was te gek. Mooie portretten, landschappen, dieren… kortom ; realisme was zijn specialiteit. Ondanks dat hij zelfs een prijswinnende artiest was, zocht hij toch naar een kunst waar meer voldoening uit te halen viel.

Zo begon hij rond 2007 met een ommezwaai naar de tattoo branche. Ook nu hij alleen nog tatoeëert zie je dat zijn kracht bij het realisme zit. Hij probeert samen met de klant altijd een mooi verhaal te ‘schrijven’ en streeft er elke keer naar een een uniek exemplaar het gebouw te laten verlaten.

Steph is bekend om zijn portretten en realisme maar ook andere stijlen vallen binnen zijn repertoire.

De snelste en strakste ‘liner’ uit de regio! Niet gek dus dat mandala en lettering een van zijn stekste tattoo stylen zijn. Maar ook realisme zet hij graag.

Elvin is de zoon van een ‘tribal-style’ tattoo artiest en dus zit Moari bij hem in de genen, deze style wil hij zich ook graag verder in ontplooien en wij weten dat hij een van de groten daarin kan worden.

Hij vindt zijn vak geen werk als je iemand zo blij kan maken met een stukje kunst.

Elvin is al sinds 2016 onderdeel van Insight Ink and Beauty en hopelijk nog heel wat jaren. Op dinsdag en donderdag vind je tattoo artiest Elvin bij  Insight Ink and Beauty.

Elvin Wolfs
Tattoo artiest

Insight Ink - Tattoo shop - Elvin

Maori zit hem in de genen!

Nazorginstructies Tattoobehandeling

Op deze pagina